Naturtroldens Gæstebog

Hej Alle
Dem som har lyst, må meget gerne skrive en hilsen i min gæstebog.
Det kunne være tidligere dagplejebørn, forældre, nuværende eller kommende forældre, venner, familie eller hvem der nu har lyst til at skrive en hilsen.

23-07-2019

Sisse Piilgaard

Det er et godt valg at vælge Anne Grethe, vi har ikke fortrudt at have vores lille Luna hos hende.

Hun formår at få børnene til at føle sig hjemme, hun giver knus og kram i lange baner, og selv når Luna havde fri kunne vi ikke køre forbi Anne Grethe, uden Luna ville derind.


Jeg elsker at Anne Grethe inddrager børnene i en masse hverdags aktiviteter, så børnene bliver rigtig gode til at kunne en masse ting selv, og hjælpe til derhjemme.
Maden og aktiviteterne er spændene og de bruger naturen hele året til f.eks. at lave spændene mad og bagning af, ingen tvivl om de bliver nogle naturtrolde, for der er ikke mange dage de ikke er ude og undersøge og lege i naturen.
Der er ingen tvivl om Anne Grethe elsker hendes arbejde, og hver og en af de skønne børn hun får i pasning.

18-10-2015

Kirstine og Rene' Glarman

Er du i tvivl om Naturtrolden er det rigtige sted for dit barn - så aftal et besøg hos Annegrethe og du vil ikke længere være i tvivl om det er det helt rigtige sted. Sådan var det for os da vi for over 15 år siden fik vores første barn anvist til dagpleje
(dengang var Annegrethe kommunal dagplejer). Jeg kan stadig huske at vores første indtryk af stedet var: at her er der "højt til loftet", plads til børn i alle aldre og en masse hjertevarme - og vi gik derfra med en mavefornemmelse af, at det her var det rigtige
sted for vores guldklump.

Og vi fik til fulde vores forventninger opfyldt - og vi fik det heldigvis til at passe så også vores 2 andre børn kom i dagpleje hos Annegrethe.

Jeg kender ingen som Annegrethe som har en tålmodighed uden lige når det gælder de små poder. Hos hende lærer de at blive selvhjulpne individer på børnenes niveau.


At være dagplejemor er ikke et arbejde for Annegrethe - det er en livsstil! Det kan man meget tydeligt mærke. Man er altid velkommen og vores nu store børn vil stadig gerne besøge Annegrethe (og have kæmpekrammere). Vi kan varmt anbefale Naturtrolden - det
er verdens bedste dagpleje!

26-04-2015

Gitte Kristensen

Vores datter startede hos Anne Grete, da hun var 10 måneder, og hun er nu knap 5 år. Anne Grete var dengang kommunal dagplejer. Da vi så fik vores trillingedrenge, og fik muligheden for at få dem i dagpleje hos Anne Grete, var det den mulighed som klart
føltes mest rigtig. Anne Grete (og hendes familie, som i høj grad er en del af hverdagen), har givet - og giver fortsat vores fire børn utrolig meget. De er som en ekstra familie, og jeg tror næsten at de elsker vores børn lige så høj som vi selv gør. Og samtidig
med at børnene får kærlighed og omsorg, har Anne Grete også i høj grad fokus på det pædagogiske. Både i form af almen opdragelse, stimulation og følelsesmæssig balance. Vores drenge er født for tidligt, og er derfor lidt bagefter på nogle områder, og en smule
sensitive. Samtidig er de nogle utrolig nysgerrige drenge, som elsker udfordringer. Alt dette imødekommes i høj grad i dagplejen, hvor de bl.a. stimuleres motorisk og med masser af sang og musik. Desuden har Anne Grete en utrolig evne til at opdrage via vejledning
og guidning - med anerkendelse og respekt. Og det sker ofte at jeg kommer og fortæller at nu kan drengene det og det, og så siger Anne Grete: "jamen det har vi også øvet på længe". - der troede jeg ellers lige at jeg havde lært dem noget:-).

Anne Gretes engagement i børnene er utroligt. Hun elsker dem, og sit arbejde, og samtidig har hun også overskud til forældrene, så man føler sig tryg og anerkendt. Knus og kram til AG og hele familien.

26-01-2015

Dragana

Det er så dejligt og betryggende som forældre at vide, at barnet er i gode hænder. Hænder som holder af og passer på barnet.

Vores to piger er blevet passet af Annegrethe, hvis hjertevarme og interesse ikke kun har nået pigerne, men også os forældre.


Annegrethe har spillet en stor og vigtig rolle for vores piger og vores families trivsel, og vi kan på det varmeste anbefale hende som privat dagpleje.

Kære Annegrethe, dig og din familie skal have en stor kærlig tak for den omsorg og varme, I har givet vores piger.


Med kærlig hilsen

Dragan og Dragana